Buscar
Mostrando ítems 1-6 de 6
Las redes neuronales artificiales en química analítica.
(SABER ULA, 2006-02-01)
Las redes neuronales artificiales en química analítica
(Hernández C., Edwin A.; Ávila G., Rita M.; Rivas E., Francklin I.)
Resumen
La cantidad de datos que pueden generar los cada vez mas sofisticados equipos de análisis ...
Optimum phase-behavior formulation of surfactant/oil/water systems for the determination of chromium in heavy crude oil and in bitumen-in-water emulsion
(SABER ULA, 2006-02-01)
Optimum phase-behavior formulation of surfactant/oil/water systems for the determination of chromium in heavy crude oil and in bitumen-in-water emulsion.
(Burguera, José L.; Ávila G., Rita M.; Pascu de Burguera, Marcela; ...
Increasing the working calibration range by means of artificial neural networks for the determination of cadmium by graphite furnace atomic absorption spectrometry
(SABER ULA, 2006-01-31)
Increasing the working calibration range by means of artificial neural networks for the determination of cadmium by graphite furnace atomic absorption spectrometry
(Hernández C., Edwin A.; Ávila G., Rita M.; Rivas E., ...
Las micelas en química analítica, aplicaciones en la espectroscopia de absorción atómica
(SABER ULA, 2006-01-30)
Las micelas en química analítica, aplicaciones en la espectroscopia de absorción atómica
(Ávila G., Rita M.; Burguera, José Luis; Salager, Jean Louis y Bracho P., Carlos L.)
Resumen
En este trabajo se explican, de ...
Reporte de búsqueda de bibliotecas de funciones gráficas, de alto rendimiento y de dominio público en internet.
(SABER ULA, 2006-01-26)
Reporte de búsqueda de bibliotecas de funciones gráficas, de alto rendimiento y de dominio público en internet.
(Núñez, Luis; Gutiérrez, Javier; Rangel, Violeta; Medina, Rubén.)
Resumen
En este reporte se hace una ...
Classification of Venezuelan spirituous beverages by means of discriminant analysis and artificial neural networks based on their Zn, Cu and Fe concentrations
(SABER ULA, 2006-01-26)
Classification of Venezuelan spirituous beverages by means of discriminant analysis and artificial neural networks based on their Zn, Cu and Fe concentrations
(Hernández C., Edwin A.; Ávila G., Rita M.; Capote, Tarcisio; ...