Mostrar registro simples

dc.date.accessioned2023-07-26T14:09:47Z
dc.date.available2023-07-26T14:09:47Z
dc.date.issued2023-07-26es_VE
dc.identifier.urihttp://www.saber.ula.ve/handle/123456789/49728
dc.description.abstractSeminario PMC 2023. Ciclo de Seminarios Multidisciplinarios con motivo de haber recibido el Premio Mujeres en Ciencia 2023, Ciencias de la Salud, en la Universidad de Los Andes. https://acfiman.org/premio-mujeres-en-ciencia-2023-a-patricia-vit-por-sus-aportes-al-conocimiento-cientifico-sobre-la-miel-de-abeja/es_VE
dc.description.sponsorshipNo hayes_VE
dc.title32-23 Seminario PMC 2023. Use of Proton Transfer Reaction Mass Spectrometry to understand flavour generation during food fermentationses_VE
dc.date.fin2023-07-26es_VE
dc.date.inicioevento2023-07-26es_VE
dc.description.comitePatricia Vit (coordinadora) APIBA Gina Meccia APIBA Bertha Santiago APIBAes_VE
dc.description.costoGratises_VE
dc.description.direccioneventoSalón Melipona favosa, Departamento Ciencia de los Alimentos, PB Facultad de Farmacia y Bioanálisises_VE
dc.description.enviaplanillaPatricia Vites_VE
dc.description.expositoresDr. Franco Biasiolies_VE
dc.description.horario12 mes_VE
dc.description.nombrecontactoNombre: Patricia Vit, Email: vitolivier@gmail.com,es_VE
dc.description.paginawebwww.saber.ula.vees_VE
dc.description.publicoeventoQuímicos, farmacéuticos, microbiólogos, nutricionistas, científicos de alimentos y de evaluación sensoriales_VE
dc.subject.dependenciaDepartamento Ciencia de los Alimentoses_VE
dc.subject.facultadFacultad de Farmacia y Bioanálisises_VE
dc.subject.thematiccategoryBiologíaes_VE
dc.subject.thematiccategoryFísicaes_VE
dc.subject.thematiccategoryQuímicaes_VE
dc.subject.thematiccategoryMicrobiologíaes_VE
dc.subject.tipoEventoses_VE
dc.subject.tipoeventoSeminarioes_VE
dc.subject.topicos1. Why VOCs and why their direct monitoring 2. Direct injection – MS Chemical reaction ionisation – MS (Proton Transfer Reaction - ToF - MS) 3. PTR-MS based facility for the high-throughput food volatilome analysis 4. Volatilome of the principal categories of microbes of food interest: lab, yeasts, molds 5. Online biomonitoring of alcoholic fermentation and lactic acid fermentation: the principal bioprocesses that shape the production of global fermented foods and beverages 6. Evalutation of interactions in real matrice : i) Microbes/matrices, ii) Microbes/microbeses_VE


Arquivos deste item

ArquivosTamanhoFormatoVisualização

Não existem arquivos associados a este item.

Este item aparece na(s) seguinte(s) coleção(s)

Mostrar registro simples